Onze aanpak

Kantoor Mignolet is een dynamisch kantoor in hartje Brussel, erkend bij het ITAA (Institute for Tax Advisors & Accountants). Bij ons draait alles om helder en duidelijk advies op basis van correcte cijfers, volledig op maat van de klant. Onze aanpak steunt op 6 pijlers.

Expertise

Regina Mignolet is meer dan een boekhouder. Ze luistert al meer dan 30 jaar naar ondernemers. Haar expertise en ervaring komen voort uit haar opleiding bachelor boekhouding-fiscaliteit en een 2 jaar durende stage aan de zijde van haar vader. In 1995 nam ze de zaak over en begon haar eigen verhaal. Een verhaal van ondernemen, begeleiden en inspireren.

 

Transparantie

Aan de hand van een correcte dossieropvolging en een maximale transparantie nemen wij al uw zorgen over uw boekhouding en fiscaliteit op ons. We zeggen altijd wat we doen en we doen altijd wat we zeggen. Onze facturatie gebeurt op basis van timesheets, waardoor u exact weet waarvoor u betaalt.

Efficiëntie

Wij zorgen voor een snelle en correcte verwerking van uw boekhouding en wettelijke formaliteiten. Dankzij ons enthousiast team en netwerk van specialisten verzekeren we een optimale opvolging.

 

Waar mogelijk automatiseren en digitaliseren we ons proces. Dat bespaart ons heel wat tijd, die wij liever op een andere manier aan onze klanten besteden.

 

U bent uiteraard vrij om te kiezen voor het systeem dat het beste bij uw onderneming past. Als wij kansen zien voor slimmere oplossingen, dan leggen wij deze graag aan u voor.

Uiteraard bent u ook van harte welkom als u grotendeels een papieren administratie voert.

Persoonlijke aanpak

Elke klant heeft een vast aanspreekpunt met een uitstekende kennis van het dossier. Samen bepalen we wat wij voor u kunnen betekenen, zodat u geniet van een aanpak op maat.

Een traditionele face-to-face meeting of een virtuele meeting, een telefoontje, een e-mail, … U kiest welke manier van communiceren het beste bij u en uw onderneming past.

Betrokkenheid

We helpen u graag vooruit en handelen proactief. Wij gaan op basis van de cijfers en onze jarenlange ervaring steeds op zoek naar manieren om uw business te optimaliseren.

Bovendien willen we niet enkel uw onderneming leren kennen, maar ook de mensen erachter. We geloven dat we enkel zo uw toegankelijke en aanwezige accountant kunnen zijn.

Innovatie

Het accountantsberoep evolueert voortdurend. Dankzij permanente bijscholing volgen wij de veranderende normen en wetgeving op de voet. Bovendien groeien wij graag mee met de technologische vooruitgang, de dynamiek op de werkvloer en nieuwe platformen om vlot met onze klanten te communiceren. Dat doen we met én voor u.

Terwijl u zich focust op uw kernactiviteit,
brengen wij uw boekhouding
correct en tijdig in orde.

Onze klanten

Onze ruime ervaring danken we aan onze gevarieerde klantenportfolio. Dienstverlenende bedrijven en handels- en productieondernemingen in diverse sectoren zijn daarin naast vrije beroepen en non-profitorganisaties sterk vertegenwoordigd.

Meer over ons weten?

Bij accountancy kantoor Mignolet draait alles om helder en duidelijk advies op basis van correcte cijfers, volledig op maat van de klant.